Klacht: Oven valt uit

op 17 september 2016 over Atag in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn ATAG oven, type MX4011BUU, valt geregeld uit. Het komt vooral voor als ik de temperatuur boven de 200 graden instel. De oven valt dan uit, het display gaat uit, en na een paar uur of soms een dag, gaan ze weer aan en lijkt de oven het weer te doen. Dit is natuurlijk erg onhandig. Ik kan in de handleiding niets over dit probleem terugvinden.

Gewenste Oplossing:

Als dit probleem verholpen kan worden :)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Atag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Atag nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gast_Amsterdam