Klachten over Outspot

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Outspot zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Outspot in de categorie Adviezen

27 klachten gemeld
3.5 /10
13 stemmen
13

Tijdslijn

Retour

Klacht van Jurrien68 op 07 mei 2021 over Outspot in de categorie Adviezen

Heb mijn geld nog niet terug ik moet direct betalen maar als je iets terug krijgt moet je geduld hebben klopt geen reet van ik bestel er nooit weer wat van Lees meer

Retourneren art. geld retour

Klacht van stolk47 op 29 april 2021 over Outspot in de categorie Adviezen

1e weegschaal gaf een foutmelding. 2e weegschaal op aanraden van Outspot.nl geweigerd (geen bevestiging van ontvangen!) 3e weegschaal ONGEVRAAGD toegestuurd door Mascot Almere, helaas geaccepteerd door huisgenoot. Ik WIL HELEMAAL GEEN WEEGSCHAAL EN MIJN GELD RETOUR! Lees meer

E-mail

Klacht van Hacker op 12 maart 2021 over Outspot in de categorie Adviezen

Veelvuldig E-mails. Heeft nu een zodanige omvang aangenomen dat ik heb besloten van zijn ammenooitniet ook maar enig product van outspot aan te schaffen. Stop met die irritante mails, ik word er paranoïde van. Lees meer

niet ontvangen van vergrotende bril

Klacht van Jef Huysmans op 03 maart 2021 over Outspot in de categorie Adviezen

op 05/02/2021 heb ik betaald voor een vergrotende bril maar heb die na bijna 4 weken nog niet ontvangen aankoopdatum 05/02/2021vergrotende bril ordernummer 54847163-001 daarom mijn vraag , kan deze nog geleverd worden of krijg ik mijn geld terug... Lees meer

geen bestelde deel ontvangen

Klacht van pionier194 op 23 februari 2021 over Outspot in de categorie Adviezen

We hebben 04-02-2021 een bril besteld en niet ontvangen. door wie is de bril vervoert en wanneer als Dhl is geweest graag 10 cijfercode ontvangen en Of een andere vervoeder was graag vertellen. Dhl heeft geen opdracht gevonden. of U heeft... Lees meer