Klacht: Outlook 2010 niet te synchroniseren met Galaxy S4:

op 13 januari 2014 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb Android versie 4.3 met nieuwste update, heb inmiddels wederom contact gehad met uw helpdesk, de fout ligt nu volgens hun bij Microsoft Outlook. en dezelfde Helpdesk zegt ook nog eens dat ik de eerste ben met deze klacht, als ik het internet bekijk is er geen één die zegt dat het werkt.
waarom Samsung doen jullie dit

Gewenste Oplossing:

vertel in ieder geval eerlijk dat het niet aan mijn computer of outlook licht of aan wat dan ook, maar doe gewoon mij een aanbod, bv dat ik het geld terug krijgen ergens een ander merk telefoon kan kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door samsungklotenapparaat