Klachten over Ouders van Nu

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Ouders van Nu in de categorie Magazines. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Ouders van Nu in de categorie Magazines

15 klachten gemeld
1.3 /10
10 stemmen
10

Tijdslijn

Telefonisch blijven stalken

Klacht van op 19 juni 2018 over Ouders van Nu in de categorie Magazines

Ik heb begin mei aangeven niet geïnteresseerd te zijn en gemeld dat ik per direct wens van de bel lijst af gehaald te worden. Helaas is hier tot op heden geen gehoor aan gegeven en wordt ik elke werkdag tot... Lees meer

Abo onterecht verlengt en geen terug betaling

Klacht van op 14 juni 2018 over Ouders van Nu in de categorie Magazines

Op 7 december heb ik via de fb chat contact met ouders van nu en vraag ik om mijn abonnement te beëindigen, hierop krijg ik het antwoord dat dit in gang wordt gezet. Echter wordt er in februari weer geld... Lees meer

Kerstcadeau

Klacht van op 24 mei 2018 over Ouders van Nu in de categorie Magazines

7 december 2017 heb ik een Arie Boomsma healthbox gekocht bij ouders van nu. Deze heb ik nooit ontvangen gekregen. Na zeker 5 irritante telefoontjes wilde ze het geld eindelijk terug sturen.... Dit is niet gebeurd. Ik ben het zat.... Lees meer

Ik ben telefonisch benaderd met de aanbieding van 4 nummers met bij elk nummer een cadeautje voor 1 van de kinderen. Uiteindelijk is er dus een abonnement afgesloten van 4 nummers zonder ook maar 1 cadeautje. Uiteraard kan niemand bij Ouders van... Lees meer