Klacht: oude appelflappen

oudeappelflap op 11 oktober 2017 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

sinds weken mogen de overgebleven appelflappen, die ik dagelijks at , niet weggegooid worden en worden de volgende dag weer neergelegd. Dirk van den Broek Toolenburg in Hoofddorp heeft een eigen bakkerij. Zoals vandaag kwam ’s morgens voor de 1e maal en om 15.30 voor de 2e maal omdat ik appelflappen voor mijn werk mee wilde nemen.Tot mijn stomme verbazing lagen precies hetzelfde aantal oude appelflappen er nog. Van een werkneemster hoorde ik dat ze altijd goed verkocht werden maar dat ze nu haast niets meer verkopen. Dagvers, aan mijn hoela. 2 weken geleden al een klacht ingediend in de winkel bij het personeel maar niets geholpen. Gelukkig zit Albert Heijn aan de overkant van Dirk, nog nooooit een oude appelflap gekocht daar.

Gewenste Oplossing:

Verse appelflappen, oude zijn niet te vreten.

Alle klachten die gemeld zijn door