Klacht: opzeggen van een rekening en verliezen van een klant is altijd jammer

op 22 december 2012 over Rabobank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren heb ik een effectenrekening (mix fonds). Ik wil actiever gaan beleggen in HUI index en dat kon volgens de beleggings adviseur. Volgens de door mij gebelde Beleggingslijn van de Rabo was wat ik wil niet mogelijk. Slecht advies dus. Klant is koning dus zeg ik de rekening op. Twee keer gebeld met de service van de Rabo, tot twee keer toe is de afdeling niet bereikbaar (hoe toevallig) ze zouden het opzeggingsformulier opsturen en na een week toch maar weer gebeld. Het staat in de computer dat het er aankomt. Als het er volgende week niet is kan ik nog even bellen. Is dat nu “klanten” service??????????
Gewenste oplossing

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht van de bank - wegens wanprestatie - dat ik de kosten die ik hun betaal voor hun zogenaamde maandelijkse dienstverlening voor het beheer van mijn effecten portefeuille en Rabodirectpakket (die de adviseur mij in 2012 aangesmeerd heeft) terug krijg.

Alle klachten die gemeld zijn door M. Mastop