Klacht: opzeggen ongewenst abbonnement smsgc.nl

op 04 september 2016 over smsgc.nl in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

sinds ruim 6 maanden ontvang ik op zondag 4 smsjes van 7711, blijkbaar smsgc.nl. Bij navraag bij KPN blijkt dat dit bedrijf (nou ja bedrijf) maandelijks ongeveer 60 euro in rekening brengt bij KPN. KPN zegt het abbonnement te hebben stopgezet, echter ik blijf mijn zondagse smsjes ontvangen. Waarschijnlijk tegen betaling, dat moet nog blijken. Wie kan me zeggen hoe ik hier onderuit kan.

Gewenste Oplossing:

Ik hoef geen geld terug, als iemand me kan zeggen hoe ik die narigheid kan stoppen ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over smsgc.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over smsgc.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Feline1410