Klacht: Opzeggen lukt niet

op 18 mei 2016 over Yourhosting in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op diverse manieren geprobeerd van het account af te komen. Via hun methode lukt het mij niet. Nu na ruim een jaar krijg ik een herinnering van het account. En daarna €40 incassokosten. Nogmaals geprobeerd aan te geven dat ik het account echt had opgezegd.
Yourhosting verbergt zich achter hun omslachtige manier van opzeggen.

Ik heb voorgesteld de kosten te delen, als ik nou maar eindelijk van dat account afkom, maar yourhosting wil hier niet op ingaan

Gewenste Oplossing:

Als ik maar van dit bedrijf afkom, ik kan het niemand aanraden. Zeer slechte service.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Yourhosting over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Yourhosting in behandeling genomen

Bericht van Yourhosting

1 jaar geleden - Beste Cor.frelink, Vervelend om te lezen dat het opzeggen mislukt. Heb je hierover telefonisch contact opgenomen? Zou je dit opnieuw/alsnog willen doen via 0900-0309 of een e-mail sturen met de situatie naar webcare@yourhosting.nl? Wij ondersteunen u graag bij het opzeggen. Met vriendelijke groet, Jerry

Alle klachten die gemeld zijn door Cor.frelink