Klacht: Opzeggen Hybride-simkaartjes kinderen

op 23 mei 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het afsluiten van deze simkaarten voor de kinderen ging vrij vlot telefonisch. Echter het opzeggen heeft meer voeten in aarde… Deze hybride simkaarten zitten namelijk niet bij mij in My Vodafone account, hierin zitten alleen de gegevens van mijn abonnement. Nu moet ik om de simkaarten op te zeggen dus een apart account aanmaken voor de kinderen, waarna ik ze via dit account kan stopzetten??? Ik heb het ordernummer bij de hand en bijbehorende telefoonnummers, maar toch kan dit niet telefonisch of per mail worden opgelost.
Hoe omslachtig en krom kan het zijn

Gewenste Oplossing:

Als ik de simkaarten gewoon telefonisch of per mail kan stopzetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Reactie van de melder van de klacht Wva190668

2 jaren geleden - En het mooiste, ze willen de klacht niet in behandeling nemen, arrogantie!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wva190668