Klacht: opwaardeercode en prepaid

op 27 juni 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij de Hema in Ermelo een hema simkaart gekocht en daarbij een opwaardeerkaart van KPN. Maar deze combinatie werkt niet. Na een telefoontje naar hema krijg ik het volgende antwoord; Nee dat werkt niet we krijgen dagelijks deze telefoontjes en we kunnen het niet gaan vergoeden want dan zijn we zo failliet. Maar wat nu. Hema kan niets met de kpn opwaardeerkaart en kpn kan niets met de hema simkaart. Zou het gek zijn om dit niet meer als combinatie te verkopen? Ik ben van plan de consumentenbond hiervan op de hoogte te stellen en ik verwacht dat de hema er ook iets aan gaat doen, zodat dit soort aankopen niet meer plaatsvinden.

Gewenste Oplossing:

Als het niet meer mogelijk is bij de hema een hema simkaart te kopen en daar een kpn opwaardeerkaart bij te kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeannette Van Nes