Klacht: oplichting via marktplaats

op 14 september 2018 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een helm (Roof Boxer ) gekocht en ook betaald via ING en nooit ontvang op mijn mail krijg ik geen reactie . en de advertentie is weg .

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik mijn geld terug heb of als de helm als nog krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar ING over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 14 september 2018 om 10:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste j Ekkel,

Het is erg vervelend als je online een betaling doet, waarbij afspraken door de ander niet worden nagekomen. Een online betaling is iets tussen jou en een website of bijvoorbeeld een aanbieder via Marktplaats of eBay. ING kan geld niet terugstorten. Een dergelijk verzoek kunnen wij dan ook niet in behandeling nemen.

Wij adviseren je om direct aangifte te doen van oplichting. Dat kan bij het Landelijk Meldpunt Internetoplichting.

Vriendelijke groet,

Yvonne
ING Webcare

Heeft op 14 september 2018 om 18:32 geantwoord

het is een betaling tussen een ING klant en een ING klant namelijk s van der velde reknr NL30INGB0700893350 en mij J Ekkel reknr NL44INGB0701687916 jullie kunnen toch wel mij de gegevens (adres of telnr ) verstrekken ? mvg J Ekkel

Alle klachten die gemeld zijn door j Ekkel