Klacht: Opletten bij instappen

op 26 juni 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste, Niet leuk om te lezen dat de chauffeur al is weggereden terwijl nog niet iedereen de kans heeft gekregen om te gaan zitten. Begrijpelijk dat je dit niet fijn vindt. Ben je hierdoor gevallen in de bus? Zou je aan kunnen geven waar en bij welke halte je bent ingestapt? Zodra ik deze informatie heb geef ik je melding intern door aan desbetreffende vestiging. Met vriendelijke groet, ^LH Webcareteam Arriva

Reactie van de melder van de klacht Manoukian

1 jaar geleden - Beste Arriva, Dank voor je snelle reactie. Ik ben niet gevallen maar ik kan mij best voorstellen dat iemand die slecht ter been is of iemand die net niet oplet wel gevallen zou zijn in deze situatie. Overigens maak ik deze melding omdat het mij vaker is overkomen. Ik stapte in op de halte Vlaszak te Breda omstreeks 15.35 zondag 26 juni. Met vriendelijke groet, A.Manoukian

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 26 juni 2016 om 21:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedenavond,

Bedankt voor je aanvullende informatie. Mede omdat je aangeeft dat dit niet de eerste keer is, maak ik hier melding van bij de teammanager in de regio. Aan de hand van deze gegevens kan hij sowieso het voorval van vanmiddag nader onderzoeken en in zijn algemeenheid het team hierop wijzen.

We bieden je onze excuses aan voor het ongemak wat je ervaren hebt.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Manoukian