Klacht: oplader iphone 5

op 25 april 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week een nieuwe oplader voor mijn iphone 5 gekocht, helaas heeft deze het niet meer dan een week volgehouden. Hij is namelijk nu al stuk, telefoon geeft aan dat de accessoire niet word ondersteunt. Het gaat hier om de blauwe met witte kabel van 2 meter.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik een vergoeding of een vervangende kabel willen hebben die wel werkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door floortjedvries