Klacht: Ophang systeem lades rechterkant stuk

op 21 juli 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Reactie van de melder van de klacht Tonny lundahl

1 jaar geleden - Ik vind een klacht een beetje een zwaar beladen woord. Graag had ik een vraag gesteld hoe ik dit vervelende euvel zo snel mogelijk kan verhelpen, omdat ik geen lades meer in de ijskast durf te hangen, daar ik bang ben het systeem helemaal af te breken. Nee ze zijn niet te zwaar beladen, want daar let ik altijd op.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tonny lundahl