Klacht: opgelicht voor 215 euro door edreams

op 03 augustus 2017 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb via internet met een zoekmachine goedkoopste retour ticket gezocht van Eindhoven naar malaga. Daar bleek edreams als goedkoopste eruit te komen maar na betaling kreeg ik geen bevestiging van mijn tickets.

Gewenste Oplossing:

wat ik gelezen heb zijn ze al vanaf 1999 als bedrijf edreams opgericht en er zijn al zoveel mensen gedupeerd. WAAROM WORDT ER NIKS AAN GEDAAN. IK WIL DAT ER WAT AAN GEDAAN WORDEN EN IK WIL MIJN GELD TERUG

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door moesa62@hotmail.com