Klacht: Opgelicht middels reclame op Instagram

JillJill op 22 november 2022 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het surfen op Instagram kwam een leuke jas in de reclame voorbij. Betrof de site Leravastore. Jas gekocht. Wordt niet geleverd! Ik vind het slecht van Instagram dat ze dergelijke bedrijven reclame laten maken op Instagram. Ik zal dan ook niet weer op een reclame, getoond op Instagram reageren!

Gewenste Oplossing:

Dat Instagram zijn verantwoordelijkheid pakt en als intermediair zorgt dat mijn geld (49,95 euro) retour komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JillJill