Klacht: Zeer vieze en slechte accommodaties en park en geen service

op 11 oktober 2019 over Oostappen Vakantieparken in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij aankomst was de caravan zo vies! Daarnaast stonk de caravan, was er muf en vochtig! Er was duidelijk heel slecht schoongemaakt. De vloer was gewoon zwart, de wc was smerig. De wc bril leek schoongemaakt, maar was helemaal vies met haren en viezigheid erop, daarnaast was wc pot ook smerig. Het hele huisje was daarnaast vies, het bestek zat nog vol etensresten, de koelkast was vies, de bedboorden waren al geruime tijd niet schoongemaakt de doek van het afnemen was zwart. Veel was beschadigd en kapot waardoor veel hout scherpe randen heeft. De bank zat vol etensresten en zand. De voordeur was vies, de klink viel er steeds af en de deur sloot niet goed. De schoonmaak en onderhoud van de hele caravan was gewoon achterstallig. Het park was verwaarloosd, de binnenspeeltuin was er smerig. We hebben dit gemeld bij de receptie. Een schoonmaker heeft gedweild en de vaat gewassen en dat was het. We moesten verplicht bedlinnen afnemen voor € 38, deze kwam met vieze vlekken en vol gaten uit de verpakking. De volgende dag weer gemeld bij de receptie werd niks mee gedaan en zijn we weg gegaan. Klacht toen gemaild. Kregen een mail terug om een lang verhaal kort te maken. In het park is niks gemeld(we hebben zelfs een formulier moeten invullen maar dat was er ineens niet), klachten achteraf nemen we niet in behandeling. Op een reactie hierop wordt niet meer gereageerd en bellen is niet mogelijk. Je krijgt totaal geen ene reactie meer. En serieus genomen wordt je al helemaal niet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er een compensatie in de kosten komt! De vakantie van de kinderen is verpest en heeft allemaal veel geld gekost voor helemaal niks!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oostappen Vakantieparken

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oostappen Vakantieparken nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Skylee