Klacht: Overboeking Marina Beach

gpsee09 op 04 augustus 2014 over Oostappen Vakantieparken in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zouden vorige week, van 28 juli t/m 1 augustus, op Marina Beach in Zeeland in een stacaravan verblijven. Zondagochtend hadden we al onze koffers al gepakt omdat ons zoontje i.v.m. een stofwisselingsziekte veel extra bagage (sondevoeding, medicijnen en toebehoren) mee moet nemen. Zondagmiddag (1 dag van tevoren!!) kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat het park overboekt was en dat ons verblijf niet door kon gaan. Als alternatief mochten we een weekje later komen maar dan hadden wij geen vakantie meer. Geen passend alternatief dus. Het enige dat hij dan nog voor ons kon doen was het geld terug boeken. Ik heb dringend verzocht het geld op zeer korte termijn terug te boeken zodat wij de laatste week van onze vakantie dit geld nog konden besteden.

Donderdag heb ik opnieuw telefonisch contact gehad met de Oostappen Groep omdat wij het geld nog niet terug ontvangen hebben. De telefoniste gaf aan dat dit wel even kon duren omdat wij niet de enige (?!?) waren. Ik heb nogmaals aangegeven dat wij met SPOED ons geld terug willen.

Ik heb vorige week gelijk een klacht ingediend (meerdere mailadressen) maar heb tot heden geen reactie ontvangen. Onbegrijpelijk!!!

Als gevolg van een stofwisselingsziekte heeft ons kindje een ontwikkelingsachterstand en m.b.v. pictogrammen en foto’s hebben we hem een week lang voorbereid op de vakantie. Ons geluk kon niet op toen hij naar een aantal dagen de boodschap ontvangen had en de hele dag “vakantie, vakantie” riep. Nu moesten we hem 1 dag van tevoren duidelijk maken dat de vakantie helaas niet door ging. Wat een verdriet… Je hart breekt als je kindje zich ergens zo op heeft verheugd en vervolgens ontzettend verdrietig is dat het niet door gaat.

Zo kunnen ze toch niet met hun klanten om gaan? Ze adverteren op hun site en op hun park met grote vlaggen met daarop de tekst: “Vakantie voor iedereen”. Hoe durven ze dit op hun vlaggen te laten drukken als ze het niet waar kunnen maken?

Gewenste Oplossing:

MIJN geld z.s.m. terug krijgen en daarnaast een passend alternatief in deze gevallen (en NIET een week later als we allemaal weer naar ons werk moeten want dat is dan geen passend alternatief) óf een financiële schadevergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Oostappen Vakantieparken in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Oostappen Vakantieparken een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Oostappen Vakantieparken

Heeft op 27 augustus 2014 om 10:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Met de gast getelefoneerd en tot oplossing gekomen

Alle klachten die gemeld zijn door