Klacht: Oorbellen schieten

op 14 februari 2018 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 weken geleden 2e gaatjes laten schieten bij de lucardi in leiden. Omdat ik heel allergisch ben voor nikkel heb ik nadrukkelijk gevraagd of de oorbellen nikkelvrij zijn waarop de medewerkster antwoordde dat nikkel verboden is in nederland. Ik heb zelfs een soort contract getekend waarop stond dat het nikkel vrij is. Toen heb ik een allergische reactie gekregen van de oorbellen. Gebeld naar de lucardi waarop de medewerkste bevestigde dat het chirurgisch staal is waar dus WEL nikkel in zit. Levensgevaarlijk.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucardi

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucardi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roos01