Klacht: Onvriendelijk personeel

op 21 augustus 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn oma ging gisteren 20/08/2016 om half 2 vanaf de Haagweg in Leiden met lijn 5 richting Voorschoten. Mevrouw achter het stuur was erg onvriendelijk groeten niet niks er kon geen lach vanaf. Vervolgens liep mij oma naar achter om te gaan zitten mevrouw reed al weg en mij oma is hierdoor gevallen. Het is wel zo netjes als er ouderen mensen instappen om even te wachten tot deze zitten! Vervolg hiervan een dikke blauwe enkel, veel pijn aan haar knie en haar pols opengehaald! mevrouw bleef gewoon doorrijden. Gelukkige waar er twee AARDIGE mannen die mij oma hebben geholpen met opstaan mij dank is groot.

Gewenste Oplossing:

Wat meer respect voor ouderen mensen en wachten tot de mensen zitten voor er weg gereden wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 21 augustus 2016 om 10:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Gaby,

Wat een nare ervaring voor je oma! Ik heb je melding intern doorgezet zodat dit besproken wordt.

Met vriendelijke groet,
^NT
Arriva Webcare.

Alle klachten die gemeld zijn door GabyReneGravekamp