Klacht: Onvriendelijk, geen oplossing

op 28 mei 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteravond een bestelling geplaatst bij H&M. Later bij het afronden van de betaling zag ik dat het afleveradres niet juist is. Terwijl ik dit gewijzigd had. Meteen een mailtje gestuurd dat het afleveradres niet juist is. Mail teruggekregen dat hun website een beetje raar dit en niet naar behoren functioneert. Ik dacht dus ze gaan het wijzigen. Vandaag gebeld om zeker te zijn. Gaf ze aan dit niet tegen te kunnen houden omdat het in behandeling is. Maar ze gaven aan dat website raar deed? iets waar ik geen link kan leggen. En ik vroeg om een oplossing, niks. Ze werd op een gegeven moment brutaal. Wilde ik leidinggevende spreken, zeg ze; nee, die krijg je niet te spreken. Bij de vraag waarom niet, kreeg ik geen antwoord. Ik heb helaas haar naam niet maar ik weet wel hoe laat ik heb gebeld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik mijn pakket heb ontvangen. Of mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Notttt