Klacht: onvolledigen beschrijving van product

op 19 augustus 2016 over Van Cranenbroek in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een 2 buitenlampen spotjes gekocht bij van cranenbroek in Budel. ze waren opgesteld als voorbeeld bij hun [dus ook aangesloten]. Bij thuis komen geconstateerd dat er geen kabel nog stekker of lamp in zat. Dit heb ik gemeld bij hun, maar kreeg als opmerking dat er geen lamp bij zat dat dat vermeld was. Ik heb helaas geen bordje zien hangen. En dat er geen kabel en stekker erbij zat was normaal volgens hun. Ik snap dus niet hoe iets moet branden zonder stekker of kabel en lamp zoals het voorbeeld. Ik vind dit gewoon bedrog. zo iets moeten ze kenbaar maken.

Gewenste Oplossing:

gewoon toe geven dat dat een fout is van hun en duidelijk vermelden. En dit met nette woorden bij mij verontschuldigen en tevens lampen en kabels met stekkers vergoeden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Cranenbroek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Cranenbroek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door g.stienen@onsbrabantnet.nl