Klacht: Onvolledige levering, slechte communicatie (gorilla sports)

Ryoma_Kun op 08 november 2016 over Ichica in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb meerdere producten tegelijk besteld. Levering is niet compleet. Ik mis nog 2 halterschijven van 5kg en een klem voor de halterstang. Na proberen te bellen (niet bereikbaar!!) en mailen nog niks gehoord. Nu meer dan 2 weken verder en heb nog niks gehoord. Ongelooflijk.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik alle bestelde producten heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ichica

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ichica nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door