Klacht: Ontzettend slechte behandeling door “klantenservice”

op 22 december 2012 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een toestel dat reeds 4 keer kapot is gegaan, op 1 december werd mij eindelijk toegezegd dat ik een nieuw toestel zou krijgen. Dit is echter nooit gekomen. Na meerdere keren contact te zoeken kreeg ik nu te horen dat zij een fout gemaakt hebben maar dat het mijn probleem wordt. Ze laten me kiezen uit een paar goedkope alternatieven die slecht verkopen en die absoluut niet aan de eisen voldoen. Mocht ik dat niet willen dan neem ik er maar een en zet ik die maar op marktplaats.
Ik kan nu al maanden niet fatsoenlijk bellen, maar een oplossing ho maar!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als er gedacht werd vanuit de klant en er service werd geboden. Als ze een fout maken dienen ze dit naar tevredenheid van de klant op te lossen en niet pikken of stikken als houding aan te nemen.
Ik vraag alleen om het toegezegde vervangende toestel en dat willen ze nu niet regelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vodafone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vodafone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door slechtbehandeld