Klacht: Ontvanger kast werkt niet

op 02 juni 2016 over Harman Kardon in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb een harman kardon hs 200 en de ontvanger werkt niet gaat wel aan maar als ik via de afstand bediening op tv of aux wil zetten op andere keuzes werkt niet de afstand bediening doet het gewoon en de ontvanger blijft staan op no disk hoe verhelp ik dit probleem

Gewenste Oplossing:

Als de dolby het weer doet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Harman Kardon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Harman Kardon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jordy19865