Klacht: Ontslag op een niet gewenste manier.

op 07 juni 2016 over Hornbach in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was werkzaam bij Hornbach dit was mijn 7e dag. Ze lieten mij gewoon op pauze gaan terwijl ze wisten dat ik ontslagen zou worden. De reden??? Was een type voor in een kleding winkel en de regels kon ik niet naleven volgens hun. Kom op mijn 7 e dag heb dit nog nooit meegemaakt !! Maar degene die mij de kassa aanleert jaagt wel klanten weg op een manier waar de honden geen brood van eten! Maar goed zo zie je maar jongeren worden altijd in een hoekje neer gezet!

Gewenste Oplossing:

Dat er met andere nieuwe medewerkers hopelijk wel goed word omgegaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hornbach over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Hornbach in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hornbach een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hornbach

Heeft op 10 juni 2016 om 09:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Robin Meisen