Klacht: Ontploffende batterij

op 07 mei 2016 over Duracell in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta net in de keuken en de afstandsbediening van mijn tv ligt op de salontafels en ik hoor een knal, alsof er een boterhamzakje knalt, en een sissend geluid Dus ik ga kijken sist mij afstandsbediening en komt er vloeistof uit Ik heb de batterij er snel uitgehaald en mij afstandsbediening schoongemaakt
Maar blijft de vraag : Hoe kan dit???????
Ik heb originele Duracell batterijen in mijn afstandsbediening en koet er niet aan denken wat er gebeurt zou zijn als deze batterijen in het speelgoed van één van min. Kinderen zou hebben gezeten Mijn vertrouwen in de Duracell batterij is wel gedaald Kunt u mij helpen om het vertrouwen te herstellen?????

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Duracell mijn batterijen vergoed die ik heb moeten aanschaffen voor de afstandsbediening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Duracell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Duracell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door roelievankomen