Klacht: Onterechte rekening

op 13 september 2017 over Uber in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste medewerker,

Afgelopen zaterdag zaten mijn vriend en ik in een Uber taxi op weg naar een bruiloft. Na 1 min bleek dat er iets mis was met de auto en na 2 min moesten we de auto uit, omdat deze niet meer verder kon. Vervolgens moesten we weer een nieuwe uber bestellen en hier ook weer een tijdje op wachten. We waren al laat, dus dit kwam zeer slecht uit. Vervolgens heeft de chauffeur 5 euro in rekening gebracht voor deze doelloze rit van 2 min.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik mijn 5 euro teruggestort krijgen, omdat ik het schandalig vind dat de chauffeur 5 euro in rekening brengt voor 2 min rijden in een kapotte auto.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjakie010