Klacht: Onterechte bemiddelingskosten

op 19 oktober 2016 over Ikzoekeenschoonmaakster.nl in de categorie Schoonmaakbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik zie dat ik niet de enige ben met deze ervaring. Bij mij is ook onterecht bemiddelingskosten gerekend, terwijl ik gebruik maak van hun dienst. Ik heb mij alleen aangemeld om te kijken of het mogelijk was om via hun een schoonmaakster te zoeken, maar dat was ter orientatie. De website is heel verwarrend en vind het vreemd dat ik opeens 30 euro moet betalen.

Gewenste Oplossing:

De factuur inclusief incasso kosten teruggetrokken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ikzoekeenschoonmaakster.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Ikzoekeenschoonmaakster.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ikzoekeenschoonmaakster.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ikzoekeenschoonmaakster.nl

Heeft op 09 december 2016 om 16:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

We hebben contact gehad met mevrouw en onze werkwijze uitgelegd en waarom wij ervoor kiezen om gelijk een factuur te sturen wanneer wij een hulp hebben gevonden. Daarnaast zijn we tot een gezamenlijke oplossing gekomen waar beide partijen zich in kunnen vinden. Voor ons en mevrouw is de zaak dan ook afgerond!

Alle klachten die gemeld zijn door lindsayf