Klacht: Onterechte bemiddelingskosten

op 19 oktober 2016 over Ikzoekeenschoonmaakster.nl in de categorie Schoonmaakbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik zie dat ik niet de enige ben met deze ervaring. Bij mij is ook onterecht bemiddelingskosten gerekend, terwijl ik gebruik maak van hun dienst. Ik heb mij alleen aangemeld om te kijken of het mogelijk was om via hun een schoonmaakster te zoeken, maar dat was ter orientatie. De website is heel verwarrend en vind het vreemd dat ik opeens 30 euro moet betalen.

Gewenste Oplossing:

De factuur inclusief incasso kosten teruggetrokken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ikzoekeenschoonmaakster.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door lindsayf