Klacht: Onterechte afsluiting

op 02 december 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tele2 schrijft het abonnementsgeld niet of maar gedeeltelijk af. Hierover telefonisch contact gehad en onder vermelding van het factuurnummer zelf over gemaakt. Het volgende abonnementsgeld wordt ook niet afgeschreven en mijn overboeking is ook niet verwerkt door tele2 en ik wordt afgesloten. Telefonisch contact gehad en ik moet het zelf maar oplossen en afwachten. Tele2 heeft haar administratie niet op orde waar de klant de dupe van is. Vervolgens geven ze aan niets te kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Direct weer aangesloten zijn en compensatie voor het ongemak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Andre754