Klacht: onterechte afschrijvingen voor internetdiensten

op 19 mei 2016 over payinfo in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het valt me nu op dat er sinds feb 2016 extra kosten van mn rekeningen worden afgeschreven voor bepaalde internetdiensten waar ik niet van op de hoogte ben. Dit betreft 5eur per week, en is inmiddels opgelopen tot in totaal 50eur. Bij kpn hebben ze me geinformeerd alleen de laatste 2 facturen te kunnen crediteren. Aangezien ik niet op de hoogte ben van wat voor diensten dit zijn en geen idee heb hoe dit aangevraagd is, wil ik mijn volledige bedrag terug.

als ik op de site kijk staat er dat payinfo in het leven is geroepen voor eerlijkheid en transparantie in aanbieden van diensten. Ik vind dit alleen misleiden van klanten!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik mijn totale bedrag aan extra kosten terug heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over payinfo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over payinfo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shiryene