Klacht: Onterechte afschrijving Whooshah

op 03 oktober 2016 over payinfo in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanaf april 2016 wordt er wekelijks een bedrag van 5 euro per week in rekening gebracht op mijn telefoonabonnement bij Vodafone. Dit viel mij pas vorige week op, aangezien mijn abonnement bij verlenging vanaf september lager uit zou moeten vallen.Navraag bij Vodafone bracht naar voren dat er ” Aankoop bij derden” zijn en via Interpay zag ik dat het een abonnement bij Whooshah Mobile TV Channel betrof. NOOIT een abonnement aangevraagd, ik ken Whooshah niet eens!!! Dat heeft mij 20 euro pm gekost en waar kan ik dit terughalen????

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn onterechte betalingen terug ontvang!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over payinfo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over payinfo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sangkala