Klacht: Onterechte aanmaning 3x

op 19 mei 2020 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

In november 2019 heb ik een rokje besteld en betaald (Laatste bestelling bij hm). In februari, april en nu eind mei heb ik een aanmaning gekregen van dit rokje. In februari volgde al snel een e-mail dat er een technische fout was en ik de aanmaning als niet ontvangen kon beschouwen. Dit technische probleem blijft zich blijkbaar voortzetten. Dit gemeld bij HM klantenservice, maar deze weet me te vertellen dat ik hiervoor mij niet kan melden bij de klantenservice. Voor wat is dan een klantenservice?

Gewenste Oplossing:

Als het word opgelost en ik niet steeds een verkeerde aanmaning krijg toegestuurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door esmee.thewissen