Klacht: onterechte aanmaning

op 14 augustus 2017 over Fa-Med B.V. in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn verzekeraar FBTO heeft een faktuur aan FAMED betaald. FAMED stort het geld echter terug en zeggen nu dat ik moet betalen, terwijl ik gewoon verzekerd ben. Ze willen het geld van FBTO niet, maar van mij.

Gewenste Oplossing:

Als ze het geld van FBTO accepteren en wanneer ik mijn telefoonkosten terugkrijg. Ben zeker in totaal 10 uur aan het bellen geweest

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fa-Med B.V. over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Fa-Med B.V. in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Fa-Med B.V. een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Fa-Med B.V.

Heeft op 11 december 2017 om 09:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Onze excuses dat u niet eerder een reactie heeft ontvangen.
Wij hebben de de betaling van uw verzekeraar ontvangen.
Uw klacht hebben wij afgesloten maar mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Mocht u door ons gebeld willen worden dan kunt u dit tevens per e-mail aan ons doorgeven. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Famed

Alle klachten die gemeld zijn door liesbeth1966