Klacht: Onterecht vordering van FatBurnerUltra.com via cib en direct pay tenslotte bij vd bergh

op 06 oktober 2017 over Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een vordering gekregen van cib daarna direct pay daarna v d bergh en partners. De oorspronkelijke vordering was van FatBurner.com ik heb ooit pillen geprobeerd te bestellen. De bestelling heb ik nooit afgerond en nooit iets ontvangen. maande later kreeg ik een aanmaning via cib dat er al 2 keer een rekening was gestuurd voor zaken die ik niet besteld had en nooit ontvangen. Cib moest via mail erkennen dat nooit een rekening was gestuurd. Vervolgensblijft men via cib en direct pay en nu weer via v.d. bergh en partners mij met dreigementen bestoken voor iets wat ik niet besteld heb nooit ontvangen heb en nooit geen rekening voor heb gekregen. Ik denk dat dit geheel riekt naar oplichting

Gewenste Oplossing:

Vordering af €120,25 moet verdwijnen

Alle klachten die gemeld zijn door Guyzoef