Klachten over Fat Burner Ultra

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Fat Burner Ultra zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ongevraagd ontvangen

Klacht van Goedpissig op 21 juli 2017 over Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

Op naam van mijn minderjarige dochter werd een pakje bezorgd met Fatburners. Mijn dochter wist van niets. Pakje direct retour gezonden. FatBurner ultra.com blijft volhouden dat de pillen door mijn dochter besteld zijn en facturen sturen waarvan het bedrag ivm boetes... Lees meer

Oplopende incasso

Klacht van Saar76 op 17 juli 2017 over Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

Pakketje ontvangen van FatBurnerUltra. Mijn dochter heeft op internet gezocht naar manieren van afvallen en dacht een gratis proefpakket te ontvangen. iPad vult mijn gegevens automatisch in. Niet door mij besteld dus en zeker niet gewenst. Ik kon het aangetekend... Lees meer