Klachten over Fat Burner Ultra

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Fat Burner Ultra zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

3 klachten gemeld

Tijdslijn

Verbaast bij openen testpakket dat je 14 dagen proef hebt anders ben je klant en moet je 69.00 betalen. Onmogelijk contact te leggen hoe pakket terug te sturen, tel contact onmogelijk, je wordt verwezen naar mail. Binnen 11 dagen levering... Lees meer

Heb een vordering gekregen van cib daarna direct pay daarna v d bergh en partners. De oorspronkelijke vordering was van FatBurner.com ik heb ooit pillen geprobeerd te bestellen. De bestelling heb ik nooit afgerond en nooit iets ontvangen. maande later... Lees meer

rekening en incasso zonder aflevering

Klacht van op 04 augustus 2017 over Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

Ik krijg zomaar een rekening plus incasso kosten voor een product wat ik niet ontvangen heb van fatburner ultra. Ik heb de GLS, het incasso en fatburner aan gesproken, maar men blijft volhouden dat ik het gekregen heb. Er is ook... Lees meer

Oplopende incasso

Klacht van op 17 juli 2017 over Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

Pakketje ontvangen van FatBurnerUltra. Mijn dochter heeft op internet gezocht naar manieren van afvallen en dacht een gratis proefpakket te ontvangen. iPad vult mijn gegevens automatisch in. Niet door mij besteld dus en zeker niet gewenst. Ik kon het aangetekend... Lees meer

Oplopende onterechte incasso kosten

Klacht van op 17 juli 2017 over Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

Pakketje ontvangen van FatBurnerUltra. Mijn dochter heeft op internet gezocht naar manieren van afvallen en dacht een gratis proefpakket te ontvangen. iPad vult mijn gegevens automatisch in. Niet door mij besteld dus en zeker niet gewenst. Ik kon het aangetekend... Lees meer

Product niet door mij besteld. Geretourneerd, onaangetast en aangetekend a €8,50. Termijn scheen verstreken. Men reageert niet op mijn mails. Nu ontvang ik aanmaningen van Billink. 1. Product niet door mij besteld. 2. Netjes onaangetast aangetekend terug gestuurd. 3. Product niet in... Lees meer