Klacht: Onterecht kosten buiten de bundel in rekening gebracht voor sms naar 00447786205094

op 19 juli 2017 over Youfone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg steeds kosten buiten de bunden in rekening gebracht voorsmssen naar nr.: 00447786205094. Youfone zegt dat er een sms naar dit nummer wordt getuurd als je de simkaart uit of in de iPhone haalt of terug plaatst.
Bij mij blijven de sms kosten naar dit nr ondanks dat ik de sim kaart nog nooit uit de iPhone heb gehaald. Ook zet ik de iphone nooit uit.
Ook gebruik ik geen facetime of imessage

Gewenste Oplossing:

Dit nummer blokkeren en de kosten crediteren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Youfone over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 19 juli 2017 om 13:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 19 juli 2017 om 15:52 geantwoord

Nee. Ik heb de iphone ook via Youfone gekocht, het was wel zo fair geweest als ze me hier vooraf van in kennis gesteld hadden. Bovendien zeg ik nogmaals dat ik facetime en imessage niet heb aan staan en ook de simkaart niet verwijderd heb en ook het toestel niet heb uitgezet. Wat als mogelijke oorzaak genoemd wordt.

Alle klachten die gemeld zijn door marion25