Klacht: Onterecht kentekenbewijs 8-TKG-29 vernietigd.

op 18 juli 2015 over Travelex in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Datum 14-07-2015
Tijd:15:05

Op de bovenstaande datum ben ik langs geweest bij balie nummer 3. Ik ben geholpen door een medewerker van deze balie. Ik heb toen haar mijn situatie uitgelegd, dat wij onze auto naar het buitenland willen exporteren. Op dit moment heb ik al mijn documentatie aan haar overhandigd in de weet dat alles goed zou komen. Vervolgens werden de documentatie aangemaakt die ik nodig had hiervoor en werd mijn kentekenbewijs vernietigd. Hierna ben ik naar VWE in Uden geweest om het formulier EU1 aan te vragen. Waar ik achter kwam dat het kentekenbewijs helemaal niet vernietigd had mogen worden omdat ik deze nodig had om het formulier aan te vragen en om de auto t exporteren. Daarnaast vertelde de medewerker in Uden dat ik ook een sticker had moeten krijgen als bewijsmiddel dat de kentekenkaart was vernietigd door de medewerker van GWK. Hierna ben ik teruggegaan naar de GWK in de hoop dat de medewerker me kon uitleggen waarom ze de kaart door midden had geknipt en hoe het nu verder moet. Echter was zij absoluut niet bereidt om mij te helpen en ontkende ze dat ze kaart had vernietigd. Door de onwetendheid van de medewerker en door het goede vertrouwen dat ik in haar had staat nu een auto van 6000 euro voor de deur, die door de doen van de medewerker eigenlijk alleen maar naar de stort gereden kan worden als ik geen nieuwe kentekenbewijs kan aanvragen. Dit alles is terug te zien op beveiligingsbeelden van de vesteging. Mijn klacht is dan ook dat ik niet op een juiste manier geïnformeerd ben en vervolgens werd ik daarna ook niet meer geholpen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een uitleg willen hebben waarom dit had kunnen gebeuren en een bewijsmiddel dat de kaart onterecht is vernietigd. Ik moet namelijk nu hoe dan ook een nieuw kentekenbewijs aanvragen. Daarnaast zit de auto ook momenteel in het exportproces wat dus betekent dat de verzekering op 27 juli ten einde is. Het geschil moet met spoed opgelost worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Travelex

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Travelex nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Volkswagen12