Klacht: Onterecht factuur

op 08 juli 2019 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Boeken ingeleverd waarbij het misging met scannen. Nogmaals gescand en bij thuiskomst bleek dat er op papier 1 boek niet ingeleverd is, terwijl dit wel het geval is. Meteen gebeld met Iddink en ik moest een mail sturen. Vandaag antwoord gekregen dat in het systeem staat dat er 1 boek niet ingeleverd is en ik gewoon een factuur krijg. Medewerker maakt een fout dat kan gebeuren, maar ze lossen het dus niet op.

Gewenste Oplossing:

Als ik geen factuur krijg en de boeken allemaal op ingeleverd staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kim80