Klacht: Onterecht een abonnement van Whooshah Mobile TV Channel

op 02 juli 2016 over payinfo in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via een SMS kwam ik er vandaag achter dat ik een abonnement bij Whooshah Mobile TV Channel heb afgenomen. Nooit eerder van de dienst gehoord, nooit eerder contact gehad met de dienst. Via PayInfo direct de dienst stopgezet, maar de incasso van het abonnementsgeld kan ik niet tegenhouden. Deze incasso loopt via mijn telefoonprovider…

Dit is toch onwerkelijk. Er wordt nu 5Euro via mijn telefoon provider betaald. en dat kan niet worden geblokkeerd. Dit is toch ongekend…

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik als deze dienst niet meer kan worden aangeboden. En dergelijke kosten niet meer via de provider kunnen worden geïncasseerd. En het zou prettig zijn als de 5 Euro alsnog worden terug betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over payinfo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over payinfo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door michielvanbaak