Klacht: Onterecht dwangbevel

op 22 september 2017 over Tricijn in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een dwangbevel gehad terwijl ik de verschuldigde betaling gedaan heb. De kosten waren 7 euro + 40 euro incasso kosten. Betalings termijn was 2 dagen….. jullie lijken wel niet goed snik! Reden waarom ik laat betaald heb is dat de 1e betalings rekening via mijn overheid verstuurd is. Omdat ik woon in een gebied waar ze glasvezel aan het aanleggen zijn kon ik niet inloggen met mijn windows pc. Dat gaat namelijk niet op een android machine

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 47 euro weer terug krijg en als er klantvriendelijker wordt opgetreden. Ook mogen rekeningen wat mij betreft gewoon per post verstuurd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tricijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tricijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pjotrd