Klacht: Ontbreken van een onderdeel

op 15 december 2017 over Indesit in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb en Indesit inbouw kookplaat gekocht bij de Rijnshop.nl nu mist er een onderdeel van de wokbrander( wokdrager) de Rijnshop zou hem besteld hebben maar dat is nu bijna 2 weken geleden en heb het onderdeel is nog niet binnen ik heb al 2 Mails gestuurd daar krijg ik geen antwoord op ook al 2x telefonisch contact gehad maar je word geacht gewoon 2 weken te wachten maar intussen heb ik nu niks aan mijn kookplaat wat kan ik hier aan doen.

Gewenste Oplossing:

Kookplaat terug of het onderdeel binnen 3 dagen ophalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Indesit

Reactie van de melder van de klacht Peterjolanda6571

10 maanden geleden - Inmiddels heeft de verkoper het probleem opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Indesit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Peterjolanda6571