Klacht: Onredelijke kosten voor wijziging tenaamstelling

op 10 maart 2016 over Yourhosting in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb enkele domeinnamen bij Yourhosting waarvan een reeds opgezegd. Ik ben sinds 2002 klant bij Yourhosting. Nu wilde ik graag de tenaamstelling van een domein wijzigen. Dit blijkt niet mogelijk voor slechts 1 domein. Op zich vind ik dat nog niet zo erg maar het feit dat ik per domein €6,00 moet betalen vind ik wel schandalig. Zij dwingen mij nu om de domein te verhuizen naar een andere aanbieder om deze kosten niet te hoeven betalen.

Gewenste Oplossing:

Deze kosten niet in rekening brengen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Yourhosting over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Yourhosting in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht WebDesign

1 jaar geleden - In het geheel geen reactie

Alle klachten die gemeld zijn door WebDesign