Klacht: onnodig uit huis plaatsing

op 14 februari 2018 over William Schrikker Stichting in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn zoon van 15 moet het huis uit om volgens onze voogd het goed gaat ik ga namelijk heel lang met deze en andere stichtingen mee elke keer weer proberen ze wel een kind bij me weg te doen deze keer is mij zoon van 15 mij zoon heeft last van ODD en dat ken je niet veranderen maar de voogd van Willliam schrikker denk er anders anders over voor haar roep die om hulp hahah die voogd roep zelf om hulp zij moet eerst maar even goed na denken of dit het juiste baan is voor haar zij vertelt ook leugens dit moet ophouden ik ben niet de enge dit dit roep .Ik weet nu ook dat William schrikker niet echt positief staat onder onder onnodig uit huis plaatsing

Gewenste Oplossing:

ik ben helemaal niet te vreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door William Schrikker Stichting in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat William Schrikker Stichting een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

William Schrikker Stichting

Heeft op 27 februari 2018 om 09:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 27 februari 2018 om 10:20 geantwoord

ik ben zo ver tevreden maar ik ben heel te vreden als me zoon vergoed thuis mag blijven en ik zo heel graag dat ze ons met rust lied ik ben nog steeds kapot er van we lopen op tijd bom

Alle klachten die gemeld zijn door reusje47