Klacht: onmogelijk contact te krijgen

Michael Aken, van op 29 augustus 2022 over Schipholtickets.com in de categorie Internetshops - Algemeen, Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij zitten in indonesie op het moment. er is een wijziging geweest in de terugreis die wij hebben geaccepteerd. (dit was ruim een week geleden) Nu hebben we (2 dagen voor vertrek ) nog niets aan een bevestiging ontvangen. Het is ook onmogelijk een mail oid naar ze te sturen. Nu hebben ze hier in Mataram een hoofdkantoor zitten waar wij dus waarschijnlijk morgen langs moeten gaan, maar of ze ons hiermee kunnen helpen betwijfelen wij. Tot op heden is de terugvlucht nog niet bevestigd. Dit kan toch niet. Het is dus ook nog niet mogelijk om online in te checken. Heel vervelend als je tickets hebt gekocht, maar hierna gewoon geen contact meer met ze kan opnemen.

Gewenste Oplossing:

Wij willen graag asap een bevestiging dat de reis geaccepteerd is. Nu staan er 2 terugreizen genoteerd. van lombok naar soerabaja, soerabaja naar jakarta en dan naar amsterdam.
de nieuwe reis is van lombok naar jakarta en dan door naar amsterdam. Heel verwarrend, maar blijven de eticketnummers hetzelfde?

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Schipholtickets.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Schipholtickets.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Schipholtickets.com

Heeft op 30 augustus 2022 om 15:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Reactie van de melder van de klacht Geenidee1973

6 maanden geleden - Ik krijg steeds hetzelfde gegenereerde bericht. Slecht zeg.

Michael Aken, van

Heeft op 30 augustus 2022 om 15:35 geantwoord

Ik krijg helemaal geen reactie van schipholtickets.com. een gegenereerd bericht.

Bericht van Schipholtickets.com

6 maanden geleden - Beste klant, We hebben vernomen dat onze collega's contact met u hebben opgenomen over uw vraag. Alle informatie is per e-mail verzonden naar hetzelfde adres dat u tijdens het aankoopproces hebt opgegeven. Wij verzoeken u vriendelijk om uw vraag met hen op te volgen via de e-mailthread 5470268: SCHIPHOLTICKETS /// Boeking 20358405 /// Onvrijwillige wijzigingen. Wij wachten op uw reactie Bedankt en groeten

Alle klachten die gemeld zijn door Geenidee1973