Klacht: Online software fotoboek

op 15 augustus 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al een tijdje bezig met het maken van een fotoboek. Nu moet alleen de laas.te vakantie er nog in. Ik maak het boek online. Maar nu moet het progamma elke keer vast al zet ik er maar een foto in. Daarna doet hij niks meer Ik kan zo verder niks. ik vindt dit erg jammer. Graag hoor een oplossing want ik wil het boek graag afmaken.

Gewenste Oplossing:

als ik mij fotoboek kan af maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jaqueline smit