Klacht: Online foto service

op 23 mei 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Foto’s en foto magneten besteld op website staat 3-5 werk dagen. Na contact te hebben opgenomen na 5 dagen kreeg ik te horen dat de magneten niet in de productie was op genomen. Ze begrepen niet waarom. Maar ja dan maar pas over 7 dagen. Kon geen spoed van maken het zij zo. Was als verjaardag kado bedoeld voor familie in buitenland als het lukt om de magneten woensdag te krijgen ben ik bang dat de foto’s op tijd aan komen. Mijn dochter heeft ook pas foto’s besteld waar veel van de hoofden voor de helft op stond. Ik vind dit niet leuk van de Hema slechte service en slechte foto’s

Gewenste Oplossing:

Als Hema zijn foto's op tijd en mooi afleveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lancastercalif1954