Klacht: Ongewild abonnement

op 15 juli 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er werd mij verteld dat ik twee weken gratis de Volkskrant kon krijgen en dat ik hierna een belletje zou krijgen of ik door wilde gaan met de Volkskrant of dat ik het juist niet zou willen. Ik ben hiermee akkoord gegaan, maar ik heb nooit een belletje gekregen en nu zit ik vast aan een jaarabonnement.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn abonnement nu zou kunnen stoppen. in plaats van volgend jaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Berenddeklerk