Klacht: Ongewenst abonnement

op 08 januari 2014 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mij is ongevraagd een puzzelmagazine opgestuurd, waar ik helemaal niet om gevraagd heb. Via de site van Editieenigma heb ik dat abonnement stop gezet, maar ik krijg toch deze week een factuur van maar liefst 71,68 euro in mijn bus voor een halfjaarlijks (!) abonnement. Als ik dan telefonisch contact probeer op te nemen, meldt men mij dat het zeer druk is en word de verbinding automatisch verbroken.

Gewenste Oplossing:

Een bevestiging via mail dat ik niet geabonneerd ben en dus ook de toegestuurde factuur NIET moet betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Calatus B.V. in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Calatus B.V. een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Calatus B.V.

Heeft op 13 januari 2014 om 10:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Het abonnement is gecrediteerd op 13-01-2014. Dit is via email gecommuniceerd.

Alle klachten die gemeld zijn door CE1976