Klachten over Calatus B.V.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Calatus B.V. in de categorie Boeken. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten en... Lees meer >

Statistieken van Calatus B.V. in de categorie Boeken

4 klachten gemeld
4.8 /10
39 stemmen
39

Tijdslijn

zomaar een abonnement van puzzelbrein .

Klacht van op 15 februari 2018 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

ik heb zomaar een brief binnen gekregen dat ik een bedrag van 81.80 moet betalen ik heb hun niet aangegeven dat ik een abonnement bij hun wil. ze stelde voor voor een gratis puzzel boekje die ik nooit binnen heb... Lees meer

Hallo.. Ik heb in september een vreemd telefoontje gehad van puzzelbrein. Hierin werd aangegeven dat ik iets had ingevuld, waar ik niets vanaf wist, want ik vul nooit iets in, en zeker niet met mijn ‘nieuwe’ telefoonnummer. Ik zou gekozen hebben voor... Lees meer

Onterecht abbonement

Klacht van op 08 november 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Vorige week ontving ik een mail van puzzel brein dat ik bij hun nog een openstaande rekening had van €75,30. Ik heb geprobeerd telefonische contact op te nemen met hun omdat ik niks van een abonnement of een puzzelboek af... Lees meer

opgedrongen abonnemet

Klacht van op 03 november 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

heb op mijn adres een proefabonnement binnen gekregen voor mijn zoon en deze woont hier niet, dit is denk ik bij het oud papier terecht gekomen. nu een exemplaar binnen gekregen met rekening en abonnement. nu blijkt dat proef abonnement stilzwijgend na... Lees meer

Ongevraagde herinnering op ongeldige factuur

Klacht van op 30 oktober 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Wij ontvingen 24 oktober 2017 een herinnering dat wij het abonnement op magazine Puzzelbrein nog zouden moeten betalen. Wij hebben dit abonnement nooit gestart en wensen dit ook niet. Wij hebben ook geen magazine ontvangen, en dat is maar goed ook, anders... Lees meer

ONWETENDE ABONNENMENT

Klacht van op 23 oktober 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Hallo, Een paarmaanden geleden, had ik één gratis exemplaar besteld, om eens te kijken of dit iets voor me was, en of ik hier mee door wilde gaan, echter wist ik niet dat er binnen 14 werkdagen, moest opzeggen. Nu ben ik... Lees meer