Klachten over Calatus B.V.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Calatus B.V. in de categorie Boeken. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten en... Lees meer >

Statistieken van Calatus B.V. in de categorie Boeken

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Openstaand bedrag puzzelbrein

Klacht van op 15 november 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Beste heer/mevrouw, Ik heb een brief gekregen van puzzelbrein dat ik abonnementskosten moet betalen, maar ik heb me helemaal niet aangemeld voor puzzelbrein. Ik heb geprobeerd contact te zoeken via mail en telefonisch maar geen reactie. Ik krijg nu alleen maar... Lees meer

opgedrongen abonnemet

Klacht van op 03 november 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

heb op mijn adres een proefabonnement binnen gekregen voor mijn zoon en deze woont hier niet, dit is denk ik bij het oud papier terecht gekomen. nu een exemplaar binnen gekregen met rekening en abonnement. nu blijkt dat proef abonnement stilzwijgend na... Lees meer

ONWETENDE ABONNENMENT

Klacht van op 23 oktober 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Hallo, Een paarmaanden geleden, had ik één gratis exemplaar besteld, om eens te kijken of dit iets voor me was, en of ik hier mee door wilde gaan, echter wist ik niet dat er binnen 14 werkdagen, moest opzeggen. Nu ben ik... Lees meer